top of page
papaver1.JPG
IMG_20190517_142649.jpg

Mijn naam is Lars Jansen.

Ik heb stage en werk ervaringsprojecten doorlopen met kunstenaars en theatergroepen. Mijn werk bestond uit meewerken aan beelden en decors maken. In deze projecten werkten we samen als een team.

Om de kost te verdienen heb ik diverse werkzaamheden verricht en ben ik zelfstandige geworden. Eerst in de theaterbranche maar omdat mijn hart niet bij de theatertechniek ligt ben ik gaan werken als klusser.

De leukste opdrachten vond ik die, waar vormgeving een belangrijke rol in speelt.

Inmiddels heb ik sinds enige jaren een atelier in de Gelderlandfabriek te Culemborg en richt ik me op het maken van kunstobjecten en kunstzinnig werken.

Ik heb lascursussen gegeven aan beeldend kunstenaars en ook aan meer praktisch gerichte mensen, workshops boetseren met grote hoeveelheden klei waarbij het persoonlijke proces centraal staat.

Mijn missie is door middel van kunstzinnig werken beeldende kunst tot ontwikkeling te brengen, betekenis te geven en op een plek te laten landen.

De beeldende taal komt uit ons onderbewustzijn zij is een bron van ontwikkelings mogelijkheden. Wat is kunst? Door kunstzinnig te werken onstaat er eigenlijk al kunst, al is het maar een krabbeltje op papier of de trilling van een heldere toon. Kunst is dus een heel breed begrip.

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij een belangrijk uitgangspunt. De ontwikkelingsweg van een mens is een levensopdracht.

bottom of page